Mentenanta Camere de Supraveghere

Periodic camerele de supraveghere au nevoie de ingrijire indiferent de tehnologia pe care o folosesc. Dupa caz trebuiesc revizuite carcasele exterioare, sistemul de lentile si sistemele ce permit miscarea camerei.

Sub forma unui serviciu lunar, compania noastra pune la dispozitie tehnicieni care sa se asigure ca sistemul de supraveghere functioneaza fara opriri si ca va filma atunci cand veti avea nevoie de el.

Interventiile pot fi lunare, trimestriale, bianuale termenul fiind ales in functie de importanta obiectivului protejat.

Mentenanta Sisteme de Alarma

Sistemele de alarma trebuiesc revizuite tehnic periodic. Verificarile au ca obiect principal performantele tehnice ale echipamentelor fiind verificate performantele senzorilor, sensibilitatea lor, sursele de alimentare si comunicarea cu centrala.

Se vor verifica toate zonele de alarmare si ne vom asigura ca centrala declansaza corect si de fiecare data astfel incat sa fiti protejati tot timpul.

Nu in ultimul rand este verificat daca centrala comunica corect cu toti factorii implicati in procedura de interventie.

Cabluri si sisteme de transmisia datelor

Fiecare sistem in parte indiferent ca este wireless sau cablat are in componenta sa cabluri, elemente de conectica, si echipamente pentru transmisia datelor.

Verificam integritatea traseelor de cablu, verificam mufe, splitere, switch-uri, surse de curent si absolut toate elementele ce tin de infrastructura de transmisie a datelor.

Un conector care performeaza intermitent sau slab poate determina ca sistemul de supraveghere sa nu functioneze exact cand avem cea mai mare nevoie de el.

Interventie

Intervenim rapid si profesional in cazul in care un echipament cauzeaza probleme sau daca suntem solicitati pentru a expertiza sistemul in urma unui eveniment.

Suntem alaturi de clienti si suntem siguri ca impreuna putem face fata oricarui pericol s-ar putea indrepta catre afacerea sau catre casa ta.

Interventiile asupra echipamentelor sunt de regula rezolvate in 24-48 de ore de la momentul semnalarii lor. Timpul poate varia in schimb in functie de complexitatea obiectivului si natura defectului.

Interventie Rapida

Timp de raspuns 24-48 de ore pentru mentanta si sub 12 ore pentru interventiile urgente.

Suport Telefonic

Suntem intotdeauna alaturi de tine prin telefon sau e-mail, cu consultanta tehnica sau instructiuni pentru folosirea sistemului.

Personal Acreditat

Compania cat si angajatii care lucreaza sub numele nemesis® shield sunt acreditati Inspectoratul General al Politiei.

Echipamente la Schimb

Daca un echipament a cedat putem gasi o solutie temporara fara extra costuri astfel incat sa fi tot timpul in siguranta.

Abonamente

Incercam sa dezvoltam solutii care sa performeze atat prin serviciul oferit cat si prin costuri.

Branduri Comercializate

Intotdeauna alege informat

Servicii de Proiectare si Consultanta

Beneficii Supraveghere CCTV
Avantaje Sisteme IP
Ce sunt sistemele PTZ?
DVR sau NVR ?
Ce camere sa aleg pentru noapte?
100

Proiecte Finalizate

125

Camere de Supraveghere

700

Senzori Alarmare

75

Intretinere & Mentenanta

Vrei sa Colaboram? Solicita o Oferta de Pret sau o Intalnire