Sisteme de supraveghere video CCTV sau IP

Montaj, instalare si intretinere

Folosind oameni talentati, cu peste 10 ani de experienta in domeniu compania noastra executa lucrari de montaj si instalare camere de supraveghere video in Constanta si imprejurimi. Asiguram service complet si servicii de extindere, inlocuire sau upgrade pentru sistemele existente

Sisteme CCTV

cctv

Sisteme CCTV sau Closed-circuit television reprezinta cea mai raspandita solutie de monitorizare a obiectivelor si isi dovedeste fiabilitatea inca din anul 1942. Transmisia de date se face printr-o retea similara retelei TV.

Sisteme IP

null

Sisteme moderne formate dintr-o camera video digitala care transmite si primeste semnal printr-o retea de tip LAN (destinata calculatoarelor) facand posibila inregistrarea imaginilor la rezolutii mai mari

Proiecte speciale

null

Fiecare locatie este speciala in felul ei, si poate necesita solutii combinate atat wireless cat si pe cablu, camere antivandal, camere pentru aplicatii speciale – numarat persoane, recunoscut numere auto.

Acoperire 360o

Monitorizeaza suprafete mari

Detectia miscarii

Inregistrare selectiva

Inregistrare

Pana la 90 de zile

Vedere nocturna

Imagini clare chiar si noaptea

Supraveghere Video

Siguranta ta si a proprietatilor tale este o prioritate!

Foloseste tehnologia inspre avantajul tau. Monitorizeaza si protejaza bunurile, oamenii si resursele tale folosind cele mai noi solutii in materie de supraveghere video. Asiguram servicii de montaj si intretinere cu tehnicieni instruiti si acreditati in domeniu.

supraveghere-video

Calitate prin convingere.

Promovam echipamente de ultima generatie. Nu ne crede pe cuvant. Convinge-te singur de calitatea imaginilor captate de echipamentele comercializate de noi. Calitatea filmarii poate varia de la echipament la echipament.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa stati de vorba cu un specialist pentru a face cea mai buna alegere, raport pret si calitate.

Solicita oferta de camere

Branduri Comercializate

Intotdeauna alege informat

Servicii de Proiectare si Consultanta

Beneficii Supraveghere CCTV
Avantaje Sisteme IP
Ce sunt sistemele PTZ?
DVR sau NVR ?
Ce camere sa aleg pentru noapte?
100

Proiecte Finalizate

125

Camere de Supraveghere

700

Senzori Alarmare

75

Intretinere & Mentenanta

Vrei sa Colaboram? Solicita o Oferta de Pret sau o Intalnire